Pozlacené šperky: Elegantní a dostupná volba

Pozlacené stříbro je oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají elegantně a cenově dostupné stříbrné šperky.
 Tento typ šperků kombinuje krásu zlata a cenovou dostupnost stříbra, což z oblíbeného materiálu pro různé druhy šperků, včetně pozlacených náušnic, náhrdelníků, prstenů a náramků.
 
V tomto článku se podíváme na vše, co potřebujete vědět o pozlatém stříbře, včetně jeho výhod, péče a aktuálních módních trendů.

pozlacené

Aktuální módní trendy v pozlaceném stříbře:

 

  • Minimalistické designy : Jednoduché a čisté linie jsou stále v kurzu. Minimalistické náhrdelníky, prsteny a náušnice jsou ideální pro každodenní nošení.

 

  • Geometrické tvary : Šperky s geometrickými tvary přidávají moderní a stylový nádech. Tyto designy jsou velmi oblíbené a mohou být doplňkem veškerého skvělého outfitu.

 

  • Minerální šperky : Pozlacené náhrdelníky,  pozlacené prsteny s minerály nebo perlové šperky jsou skvělým způsobem, jak přidat osobní dotek vašeho stylu.

 

  • Vintage šperky : Retro a vintage šperky jsou zpět v módě. Zdobené detaily a starožitný vzhled barokních perel dodávají šperkům unikátní charakter.
 
 
 
Objevte krásu pozlacených šperků Penuela
 
 
 
Visací obdélníkové náušnice přidají do vašeho šperkového arzenálu moderní a sofistikovaný prvek. Jsou ideální pro různé příležitosti a mohou snadno doplnit širokou škálu stylů oblečení. 
 
 
10_17013EDO
 
 
 
 
 
 
 
Pozlacené šperky se smaltem jsou dostupné v barevných designech. Navíc vypadají jako pravé zlato, a stojí zlomek jeho ceny. 
Šperky penuela navíc vyrobeny z hypoalergenních materiálů, takže  jsou vhodné i pro osoby s citlivou pokožkou nebo alergiemi na určité kovy.
 
 
 
 
 
3 (52)  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pozlacené náušnice s korálky kombinují krásu zlata s barevnými a texturovanými korálky, což vytváří zábavný a moderní vzhled.
Tento typ šperku je velmi oblíbený pro svou schopnost přidat šmrnc a styl k různým outfitům.
 
 
 
3_131442702RMC